Mat må man ha, selv om man er på hytte med bittelite kjøkken.
Dette har jeg trykket i trynet den siste tiden.
Grilltallerken med fylte sopp, grillet asparges og potetsalat med pesto.
Uplanlagt grilling endte som knallsuksess!
Her har jeg kjempegode rødbeteburgere kjøpt i Sverige, potetsalat med sennep,
grillede teriakymarinerte auberginer, falafel fra Anama, grillbrød (halvstekte rundstykker)
og en frisk salat med avokado. Jeg lagde også en egen variant av Thousand Island-
dressingen; en halv boks soyarømme, en ss chilliketchup og en ts tandorikrydder.
Og restematfrokost dagen etter: Pastasalat med ravigottesaus, falafel og rødbetebruger.
Og appelsinjuice og kaffe i favorittkoppen.
Karrigryte med ris, grønnsaker og cashewnøtter.
Rød karri. Fremgangsmåten er den samme som for karrigryten, men risen serveres ved siden av.
Minipaier med pesto, oliven, tomat og basilikum.
Fullkornspasta med pesto og tomater.
Jordbærsmoohie med kokosmelk.
Kjempeenkle wienerbrød med nektariner og vaniljekrem.
Markjordbær! Så utrolig søte og gode og økologiske og gratis :D
Moreller
Og et par skåler forkostblanding med havregryn, solsikkekjerner, tørket banan, rosiner, bringebær
og blåbær med masse havremelk. Grønn te med appelsin.
Jeg spiste også en hel haug med pizza. Frossen, italiensk bunn med tomatsaus fra Rimi
med masse grønnsaker, nøtter og næringsgjær på, men de glemte jeg helt å ta bilde av.
Også hadde jeg selskap av han kjekkasen her da:
Håper alle har hatt en fin og dyrevennlig sommer.
Har du spist noe skikkelig godt eller lagt noe nytt og spennende på grillen?
Grilltallerken med fylte sopp, grillet asparges og potetsalat med pesto.
Uplanlagt grilling endte som knallsuksess!
Her har jeg kjempegode rødbeteburgere kjøpt i Sverige, potetsalat med sennep,
grillede teriakymarinerte auberginer, falafel fra Anama, grillbrød (halvstekte rundstykker)
og en frisk salat med avokado. Jeg lagde også en egen variant av Thousand Island-
dressingen; en halv boks soyarømme, en ss chilliketchup og en ts tandorikrydder.
Og restematfrokost dagen etter: Pastasalat med ravigottesaus, falafel og rødbetebruger.
Og appelsinjuice og kaffe i favorittkoppen.
Karrigryte med ris, grønnsaker og cashewnøtter.
Rød karri. Fremgangsmåten er den samme som for karrigryten, men risen serveres ved siden av.
Minipaier med pesto, oliven, tomat og basilikum.
Fullkornspasta med pesto og tomater.
Jordbærsmoohie med kokosmelk.
Kjempeenkle wienerbrød med nektariner og vaniljekrem.
Markjordbær! Så utrolig søte og gode og økologiske og gratis :D
Moreller
Og et par skåler forkostblanding med havregryn, solsikkekjerner, tørket banan, rosiner, bringebær
og blåbær med masse havremelk. Grønn te med appelsin.
Jeg spiste også en hel haug med pizza. Frossen, italiensk bunn med tomatsaus fra Rimi
med masse grønnsaker, nøtter og næringsgjær på, men de glemte jeg helt å ta bilde av.
Også hadde jeg selskap av han kjekkasen her da:
Håper alle har hatt en fin og dyrevennlig sommer.
Har du spist noe skikkelig godt eller lagt noe nytt og spennende på grillen?
Vegansk mat<3 Jeg blir skikkelig sulten av disse bildene!
SvarSlettJeg har grillet alt for lite denne sommeren. Men jeg har spist masse godt selvom. og om kort tid skal jeg be jentene mine på innendørs piknik og servere de deilig dyrevennlig mat!
Grilling er så bra! Men innendørs piknik hørtes ikke så aller verst ut det heller ;)
SlettSå mye fristende!
SvarSlettAlle de rettene så gode ut. Så gode at jeg må inn på kjøkkenet og lage noe mat nå, selv om jeg nettopp spiste!!
SvarSlettHaha, flaks at du er veganer da ;)
SlettDe rødbeteburgerne er utrolig gode. :)
SvarSlettNå ble jeg sulten gitt!
Ja, de overrasket meg veldig. De smakte helt fantastisk selv om de ble litt brent :P
SlettMmmm! SÅ mye godt :D Hvordan lager du de wienerbrødene?
SvarSlettOppskrift kommer i morgen :)
SlettJeg dævver! Så mye god mat, me wants!:D Blir dumt å si hva som så godt ut, når magen skriker etter alt, hehe=P
SvarSlettÅ hjelpe meg så mye god mat!!!! :D NÅ ble jeg sulten!
SvarSlettSå artig at du har kjøttfri mandag oppskriftene hos grønn hverdag nå! :D