Om megHei og velkommen til Men hva spiser du egentlig! Så hyggelig at nettopp du tittet innom. Jeg heter Adele og blogger om maten jeg lager, maten jeg spiser og en sjelden gang om maten jeg ikke spiser. Og når sant skal sies er det bare to ting jeg ikke putter i avfallskverna; dyr og produkter fra dem. Ja til livet og fred på jord og sånt. Du vet.

Veganisme er fjernt for mange, og etter utallige spørsål om hva jeg egentlig spiser, så jeg det enklest å ta bilde av maten min og publisere det. Blogg til folket! Jeg ønsker å inspirere til å spise mer dyrevennlig og å vise at "mat uten alt" ikke trenger å være kjedelig, næringsfattig eller dyr (he he). Tusen takk for at du leser, tester, lager og kommenterer <3

Og her kommer den lange versjonen;
Jeg sluttet å spise kjøtt mot slutten av videregående, da jeg plutselig innså at ku ikke var forstadiet til biff og at sau, fisk, kylling og gris hadde følelser og ikke var til for å spises. Da jeg flyttet ut av matmors rede, kuttet jeg også ut alle biprodukter, som egg, melk, meieriprodukter, skinn og ull. Med denne livsstilen spiser jeg variert, mettende, godt, sunt og noen ganger ikke fullt så sunt  - uten at noen må lide for det. 

Å spise vegansk handler ikke om å nekte seg noe eller leve et liv i avholdelse. Det handler om å ta valg som strekker seg litt forbi neste måltid, hvor du med enkle grep kan kutte ned på lidelse, klimautslipp og undertrykkelse.
Veganisme for dyrene
Veganisme for helsa
Veganisme for miljøet
Veganisme for lommeboka
og ikke minst; samvittigheten.

Vil du vite enda litt mer om meg, kan du lese intervjuet fra da jeg var ukens blogger hos Vegetarforeningen. Følg meg gjerne på InstagramFacebook og Bloglovin også, om du vil bli oppdatert på de nyeste innleggene på bloggen. 

Ønsker du å komme i kontakt med meg eller er det noe du lurer på? Vi snakkes
på adeleholtiversen [at] gmail.com eller i kommentarfeltet.
Jeg stikker og mater litt aper så lenge. Fred ut <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...