Nyttige nettsider

Norsk Vegansamfunn - Artikler, diskusjonsforum, oppskrifter og masse info om veganisme, helse, dyrevern og miljø.

The Vegan Society - Storbritanias veganforening, stiftet i 1944.

HappyCow - Skal du ut å reise? Ikkeno problem. Tast inn destinasjon og HappyCow forteller deg hvor du kan spise dyrevennlig, over hele verden. Både spisesteder og matbutikker.

Vegetarguide - Vegetariske spisesteder i Norge med anmeldelse og som kan søkes opp etter by eller område. Du kan også legge inn egne omtaler. Stor database med oppskrifter og produktomtaler.

Norsk Vegetarforening - Desverre ikke en vegansk side, men de har mye veganske oppskrifter, produktomtaler, artikler og info om veganisme og diskusjonsforum med egen vagan-gruppe. VanMisjonens kokebok og den nye Vegankokeboka er gitt ut via dem. Til neste år gir de ut en råvegansk kokebok i samarbeid med Funky Fresh Foods.

Grønn Hverdag - Ja, det utgjør en stor forskjell for Co2-utslippene dine å legge over til et vegansk kosthold, men det koster så lite å gjøre enda mer! Det er ikke kult å drite i miljøet.

Nettbutikker

iHerb * - Bruk koden TIV483 første gang du bestiller, så får du $5 i rabatt! Vær obs på at ikke alle produktene er veganske. Lav vekt på pakken gir lavere kostnader for leveringen. Jeg bestiller bl.a næringsgjær, tvp, leppefett og agavesirup.

The raw chocolate shop *- Så mye godt! Og ikke er det dyrt heller. (Prisene på disse varene er skyhøye i norske butikker.)

Veganstore *- Følgelig er alt vegansk, så det slipper du å bekymre deg for. Fører alt fra klær og kosmetikk til bøker og mat. De bryr seg ikke bare om dyrene, men også om rettferdig handel, og selger derfor ikke produkter fra f.eks Kina. (Tommel opp!)

Vegan Essentials *- Mat, klær, kosmetikk og masse dilldall.

Kinsarvik - Helsekost på nett. Har en egen fane for veganske produkter. Har også mye økologisk, fairtrade og glutenfritt. Kinsarvik har filialer i Bergen og Sandvika.

GojiKing *- Gojibær og annen supermat.

Etikken - Fair trade, økologisk, miljøvennlig og kortreist. Ingen ting er testet på dyr. Filial i Trondheim.

Veganlife *- Svensk nettbutikk med stort utvalg av kosttilskudd, hudpleie og mat.

Vegetarian shoes* - Det sier seg igrunn litt selv - dyrevennlige sko. Ikkeno innersåler av skinn eller lim og impregnering med animalske ingredienser.


*Ved bestilling fra utenlandske nettbutikker, bør du holde din samlede verdi på pakken under 200 kroner
(ikke medregnet frakt.) Da slipper du å betale toll, som ofte kan koste like mye som selve pakken.
Bøker er alltid tollfritt.


1 kommentar:

 1. Hej Adele!
  vilken fin blogg!
  jag organiserar veganska resor till Italien och har just kollat dina länkor... kanske min hemsida kan vara en intressant länk?
  www.veganitalienresa.wordpress.com
  Bästa hälsningar
  Alessandra

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...