I sommer hadde jeg helt dilla på pai av butterdeig som både er enkelt å lage og kan varieres i det uendelige. Jeg lagde blant annet wienerbrød med nektarin og minipaier med tomat, pesto og oliven. Dette er en restemiddagvariant, der gårsdagens panne ble kjempegodt paifyll. Her finner du både marinert sopp, friske urter, knasende nøtter, kremost og smakfulle "kylling"biter. Jeg gir ingen eksakte mål i denne oppskriften. Du bruker så mange butterdeigsplater du ønker og legger på så mye fyll du vil ha. Her er det bare å lesse på!
Jeg har brukt veganske "kylling"nuggets kjøpt på helsekost.
Du trenger
Jeg har brukt veganske "kylling"nuggets kjøpt på helsekost.
Du trenger
- Butterdeigsplater (Findus og TC brød er veganske)
- Soyakremost eller -rømme
- Sopp
- Soyasaus
- En neve cashewnøtter
- Hakkede urter eller gressløk
- Rødløk
- Veganske nuggets (Viana)
Nam nam!! Det fyllet her hørtes helt fantastisk ut!! Jeg fikk lyst på marinert sopp nå jeg!
SvarSlettHa en fin dag Adele, og tusen takk for bursdagshilsen- både på blogg og på face! :)
PS. Du har fått en "I love your blog" av meg. Stafettpinnen gis herved videre;)
SvarSletthttp://krydderpiken.no/?p=551
Ohoi! Ser veldig fristende ut å sette tenna i den der! Mmmmmmektig med butterdeig, men kjekt iblant ;)
SvarSlettNamnam! Må nok lage dette også (elsker å herme etter deg, hehe) ser veldig godt ut :) Heldigvis har Rema1000 TC butterdeig! :D
SvarSlettHerrejesus denne så sykt digg ut! Må-lages-asap!
SvarSlettNam!! Ser jätteenkelt ut att laga, visste inte att inte all butterdeig var vegan.. Tror jag bara har sjekka de första jag köpt, och sen bara antatt att alla är det :-/
SvarSlett