torsdag 23. februar 2012

Quiche på Stills

Jeg har tidligere skrevet om den fantastiske veganske restauranten Resept i Stavanger, som desverre legges ned i løpet av våren. Da er det flott at vi nå har fått enda et sted å spise god mat; nemlig den økologiske cafèen Stills. På den nye menyen er fire av rettene vegetariske, hvor to av disse igjen er veganske.
En kikertburger med ovnsbakte poteter og en fantastiske quiche som jeg allerede har spist for mye av.

Quiche uten egg; tofu møter sopp, spinat og stekte grønnsaker i en grov bunn med karamellisert rødløk på toppen. Servert med aubergine- og tomatragu og en frisk salat med balsamicodressing.

De ovnsbakte Amandine-potetene er tilbehøret til kikertburgeren, men kan også bestilles utenom. De var så gode at jeg like så greit bestilte dobbelt opp. Bakt i olivenolje og havsalt med et dryss persille og en kjempegod chiliketchup. Ikke den største porsjonen, men 29,- kan jeg leve med.

Stills finner du i Jernbaneveien 3-5, på byterminalen i Stavanger sentrum mellom Viking pub og Narvesen.
Telefon: 95 25 06 65.
Sjekk stills.no for info og åpningstider, eller deres Facebookside.
Bilder av Erik.

5 kommentarer:

 1. Åååh, nam! No vart eg svolten sjølv om eg nettopp åt middag. :P (Linsesuppe <3)

  SvarSlett
 2. ser skikkelig godt og fristende ut!

  SvarSlett
 3. Oi! Må virkelig prøve det ut!

  SvarSlett
 4. "Vi hadde hørt at det var noen veganretter på «Stills», dessverre hadde kokken der byttet jobb så de hadde kun spicy tomatsuppe igjen. Men denne var heldigvis veldig god. De var interessert i å få flere veganretter på menyen igjen, så krysser fingrene for at de får det i boks."
  - https://veganmannen.wordpress.com/tag/stavanger/

  Først mistet vi Resept og nå har jeg dessuten lest at Stills har gått konkurs. Kjipt å være veganer i Stavanger for tida :(

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...