søndag 20. september 2015

Vegansk ferdigpizza fra Astrid og Aporna (endelig!)


Herregud, jeg er så lykkelig akkurat nå! Jeg har lenge savnet en vegansk ferdigpizza med melkefri ost og digg topping. Tortillapizza og pitapizza er såklart godt det også, men det er noe helt eget å rive av plasten på en fiks ferdig pizza og slenge den rett i ovnen, uten å måtte kutte grønnsaker og mekke tomatsaus. Det er lettere sagt enn gjort, da ferdigbunner med tomatsaus er det nærmeste man kommer en vegansk pizza i vanlige matbutikker (med mindre du vil bruke halve lønna di på en fra helsekost). Men frykt ikke, for det finnes håp for menneskeheten. Denne fra Astrid og Aporna kom jeg over på harryshopping i Charlottenberg i går (Hypermat ftw!) og jeg ble så glad at jeg ikke visste helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Den har nydelig sprø bunn, tomatsaus med masse smak og flust av deilig topping. Med en hjemmelaget rømmedressing til, blir det hele komplett. Ikke er den dyr heller; denne lille herligheten kostet meg 35 kroner. Nå angrer jeg bare på at jeg ikke kjøpte fler!

En Hawaii-pizza med skinke og ananas, og en med pepperoni, skinke og farse. Begge like fantastisk gode. Så var det bare å komme seg til Sverige og hamster mer, for halve rasjonen er borte allerede. Ikke planlagt harryhandel i nærmeste fremtid? Da er fortsatt pitapizza et glimrende alternativ.

1 kommentar:

  1. Mmmm så godt! Og jeg digger designet på kartongen også :D Har enda ikke kommet over veganske pizzaer her i Skotte-land... One day! x

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...