onsdag 13. april 2016

Veganer på farten: Larabar med peanøtt og sjokoladeEr det en ting jeg alltid må ha i hus, så er det barer jeg kan ta med i sekken så jeg alltid har noe å spise når jeg blir småsulten på farten. Jeg har hatt de i skuffen på jobb også, når søtsuget melder seg sånn ca kl. 14:05. Du finner flust av veganske barer i helsekostbutikker (se etter de uten honning, yoghurt og lys sjokolade). Ulempen er bare at disse er så fryktelig dyre!

Jeg bestiller mine fra den fine nettsiden iHerb.com og da kjøper jeg like så godt en hel eske av gangen. Jeg har prøvd meg på flere ulike typer, men akkurat nå er det Larabar og smaken "peanut butter chocolate chip" som er den store favoritten. Jeg har nå bestilt de for tredje gang og er ikke lei enda (det tilsvarer 48 barer til sammen, hallo i luken). Barene smaker sjokolade og peanøtt uten å bli alt for søte. De er relativt tørre i konsistensen (i motsetning til andre, mer klissete barer jeg har testet), men er myke å tygge. Jeg liker at de fyller på med både energi og litt metthetsfølelse, samtidig som de smaker dritdigg. Barer trenger ikke være usunne for å smake godt, men de trenger ikke smake spirulina heller, da tar jeg like så godt en pose nøtter istedet.


Barene selges i pakke på 16 eller 5 stk, om du ikke tør å bestille så mange på en gang. Pakken med 16 barer koster 23 dollar, hvilket vil si ca 160 norske kroner. Det utgjør en stykkpris på 10 kroner! Jeg tipper du finner disse på røtter til 40-50 kroner per stykk. De er glutenfrie, veganske, laktosefrie (obviously), kosher, ikke-GMO og inneholder fair traide-sertifisert sjokolade. Ingrediensene er dadler, peanøtter, sjokoladebiter (usøtet sjokolade, sukker, kakaosmør, vanilje) og havsalt. Ingen ting skummelt, med andre ord.

Du finner dem her!

Er det første gang du bestiller fra iHerb? Bruk koden TIV483, så får du $5 i avslag på første bestilling. Husk å holde deg på under 350 kroner tilsammen for varer og frakt (sjekk valutta først), så unngår du tollgebyr. Hvis du vil se andre ting jeg har bestilt fra iHerb, kan du sjekke denne taggen eller trykke på iHerb i ordskyen i høyremargen.

Innlegget er hverken sponset eller betalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...