Søt, frisk og fyldig sommerdrikk med solmoden mango og kokosmelk som jeg lager igjen og igjen.
Originalinnlegget kan du lese her.
Alt du trenger. 1 mango og en halv boks kokosmelk. For en søtere variant
kan du tilsette litt vaniljepulver og agavesirup. Selv liker jeg å friske den opp med litt sitronsaft.
Tilsett gjerne også noen isbiter for å få den kald og god, eller legg mangobitene i fryseren noen timer.
Mangolassi er kjempegodt! :) Spiste det ofte da jeg bodde i Asia, men nå er det lenge siden sist, og nå ble jeg inspirert til å lage det! :D
SvarSlettDet asiatiske kjøkken har mye spennende å by på, ja :)
SlettNam! Perfekt sommerdrikk :D
SvarSlettHelt herlig i terassesola etter en runde i blender med masse isbiter :D
SlettMmmmm <3 Får meg til å savne Nepal sååå mye. Elsker mangolassi!
SvarSlettTa meg med til Nepal neste gang du skal dit, da! ;)
SlettDette er så godt! PLeier aldri å drikke det til noe annet enn indisk mat, men det tror jeg må endres :)
SvarSlettHehe, jeg drikker den alltid som den er. Så godt at jeg ikke vil ødelegge smaken med noe annet. Kjempegodt som frokost f.eks.
SlettElsker den smoothien!! Mango+kokosmelk er så GODT :D
SvarSlettMangolassi er så godt og man får skikkelig sommerfølelse av det!<3
SvarSlettÅh! Må prøves!
SvarSlett